Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmatten zijn veelzijdige hekwerken. Ze worden vaak gebruikt als afscheiding van speelplaatsen, maar ook als tuinafscheiding. Wil je meer privacy dan kun je er zichtschermen door plaatsen.

Dubbelstaafmat hekwerk wordt ook wel dubbeldraads hekwerk of dubbelstaafs hekwerk genoemd.

 

 

De flexibiliteit van gaashekwerk maar dan in een stevigere vorm en met een hoogwaardiger uitstraling, dat is de beste omschrijving voor  dubbelstaafmat hekwerk. Bovendien is het veilig, voordelig en kan het vlug geplaatst worden.

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dubbelstaaf hekwerk. Door de kindvriendelijke constructie word dubbelstaaf hekwerk veel gebruikt als afscheidingen van speelplaatsen in woonwijken, schoolpleinen en kinderdagverblijven. Tevens dient dubbelstaaf hekwerk veel als plantsoenhekwerk, ter bescherming van groen in parken en tuinen.

Dubbelstaaf hekwerk is in verschillende hoogtes te leveren.
De panelen zijn opgebouwd uit horizontale en verticale gelaste liggers, zijn volblad verzonken en kunnen in iedere RAL gecoat worden. Afhankelijk van de hoogte word het dubbelstaaf hekwerk doormiddel een aantal beugels vastgemaakt aan staanders.